Лора Крумова и Костадин Костадинов се сдърпаха в ефира на

...
Лора Крумова и Костадин Костадинов се сдърпаха в ефира на
Коментари Харесай

Невъзможен скандал! Как се ругаха Крумова и Костадинов

Лора Крумова и Костадин Костадинов се сдърпаха в ефира на Нова нюз. 

Ябълката на раздора се оказа тематиката за еврото. " Защо събирате дарения в евро ", стреля остро към Костадинов тя и това го шокира. " Сериозно ли ме питате това? Нивото е доста детско. Това е равнището на доносническа България ", отвърна той. " Значи съм детска ", сподели му тя.
-->
" Това са дарения, които се събират в ютуб. За цялостен месец 55 евро сме получили и те са за хората, които работят в платформата на доброволни начала ", изясни й той. " Но през американска платформа? ", повтори въпроса си тя. " Вие съществено ли? ", отново бе шокиран той, написа Блиц.

" Не ми отговаряйте на въпрос с въпрос ", отвърна Крумова.

" Отговарям ви действително. Компютърът е българско откритие, а американци го употребяват, какво, да не го употребяват ли ", запита той. (б.ред. изказванието е опровергано от инспекция на фактите)Крумова го запита дали това не е двуличие, при все, че " Възраждане " провежда референдум точно срещу еврото.

" Някаква муха обаче ни обикаля тука, виждате ли ", сподели Крумова в този миг. Костадинов пък й сподели, че сега си е при нея, а тя просто отвърна " Добре, 1:0 за вас ".

Лидерът на " Възраждане " сподели, че няма друга сходна платформа и по тази причина употребява тази и изиска Крумова, като по този начин го съди, да му каже коя друга да употребява. 

Това също стъписа водещата и тя отхвърли да дава рекомендации по тематиката. 

Крумова повдигна тематиката с багра с присъединяване на сина на Костадинов, което вкара двамата в нова дискусия:

" Друго за сина ми ще питате ли, имам и щерка, за нея желаете ли да говорите ", попита я той, само че водещата реши да замълчи и му предложи да гледат " Капките ", които следват в ефира с децата му.

" Ние такива неща не гледаме ", отсече той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР