Лопетеги: Не мога да гарантирам, че ще бъда треньор срещу

...
Лопетеги: Не мога да гарантирам, че ще бъда треньор срещу
Коментари Харесай

Лопетеги: Не мога да гарантирам, че ще бъда треньор срещу Барселона

Лопетеги: Не мога да подсигурявам, че ще бъда треньор против Барселона
Старши треньорът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги съобщи на конференция преди дуела с Виктория Пилзен в Шампионската лига, че не може да подсигурява оставането си на,,Сантяго Бернабеу “.,,Белите “ се намират в отчайваща поредност от пет следващи мача без триумф, а столът на Лопетеги е съществено разклонен. Наставникът даде обещание, че отборът ще се бори да излезе от рецесията, само че не знае дали ще управлява тима при гостуването на Барселона на,,Камп Ноу “ в неделя.

,,Това, което научих за този клуб е, че е в кръвта му да се бори “, стартира експертът.,,Това и ще създадем, ще се борим, играчите и треньорския екип. Знаем чудесно, че резултатите не са положителни, само че ще обърнем нещата в своя изгода. Ще се борим “, повтори Лопетеги.,,Не знам дали ще управлявам състава в мача с Барселона. Засега съм тук, това е значимото. Ако ме попитате дали ще бъда треньор след месец или година, няма по какъв начин да ви кажа. За момента съм треньор на Реал “, съобщи той.

Няколко от главните играчи на мадридчани изрекоха към този момент поддръжка към своя управител макар отрицателните резултати. Сред тях бяха бранителите Серхио Рамос и Марсело. Завърналият се в състава за дуела с Леванте след интервенция от апандицит Иско също поддържа треньора в тежкия миг за европейските клубни първенци.,,Мисля, че ще бъде полуда, в случай че Лопетеги бъде уволнен. Той е в тима от едвам два месеца. Ако си тръгне треньора, би трябвало и ние да си играем. Именно ние футболистите не означаваме голове и се представяме под равнището си “, показа полузащитникът.

,,Белият балет “ организира подготовка преди утрешния дуел с Виктория Пилзен в Шампионската лига. Единственият, който не взе присъединяване в нея, бе бранителят Дани Карвахал, който страда от контузия на прасеца. Реал Мадрид е с равни точки в своята група с Рома, до момента в който ЦСКА-Москва е водач с четири. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР