Лондончани, на които им е писнало от преговорите, разговорите и

...
Лондончани, на които им е писнало от преговорите, разговорите и
Коментари Харесай

Лондонски фитнес предлага тренировки, вдъхновени от брекзит

Лондончани, на които им е писнало от договарянията, диалозите и дебатите за брекзит и въобще от самата концепция за излизане на страната им от Европейски Съюз, могат да излеят гнева си в гимнастическия салон по време на специфична подготовка, съобщи Ройтерс.

Тренировката включва комплекс от 30 извършения, носещи имената на основните настоящи лица на брекзит.

Снимка: Reuters

Едното от упражненията да вземем за пример съставлява нанасяне на удари по боксова круша, върху която са фотосите на Борис Джонсън, някогашен английски външен министър и бранител на брекзита, и на ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Снимка: Reuters

Други извършения носят имената на Тереза Мей, на нейния предходник Дейвид Камерън, инициирал референдума за брекзит преди две години, на опозиционния водач на Джереми Корбин.

Снимка: Reuters

Тренировката се предлага от фитнес Джимбокс. Темата на комплекса от извършения е била определена след допитване измежду членовете на фитнес клуба.

Снимка: Reuters

Те трябвало да кажат кои проблеми ги тормозят най-вече в качеството им на поданици на Лондон. Петдесет и двама от интервюираните споделили, че преди всичко е брекзит, на второ са цените на парцелите, а на трето са закъсненията на влаковете.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР