Лондон вече има нова атракция - Музикална алея на славата,

...
Лондон вече има нова атракция - Музикална алея на славата,
Коментари Харесай

Музикална алея на славата беше открита в Лондон

Лондон към този момент има нова атракция - Музикална алея на славата , оповестяват „ Билборд “ и ABC. Британската музикална версия на фамозната Алея на славата в Холивуд е в Камдън - развъдник на гении , които след това са се изявявали сполучливо на международните подиуми.
 
Move over Hollywood, London has its own Walk of Fame.

Camden has long been home to a thriving music scene, producing great talents - from Amy Winehouse to Madness.
Today The Who was celebrated with the musical walk's first stone.
| |
— Channel 5 News (@5_News)

Рок легендите Роджър Долтри и Пийт Таунсенд от „ Ху “ първи получиха каменна плоча на Музикалната алея на славата. Легендарните рокаджии споделиха, че са поласкани, че са първите, на които е оказана сходна чест.
 Gulliver/Getty Images
Роджър Долтри и Пийт Таунсенд бяха показани от вокала на „ Праймъл скрийм “ и самопровъзгласил се „ фанатик “ по „ Ху “ Боби Гилеспи. Гилеспи съобщи, че за първи път е чул групата по радиото, когато е бил 15-годишен, и неотложно се е запалил по нея.

Музикалната алея на славата в Лондон ще е сред зала „ Раундхаус “ и известния клуб „ Коко “ . Организаторите възнамеряват през идващите 20 години на алеята да бъдат сложени над 400 каменни плочи. Очаква се измежду почетените звезди на музиката да бъдат „ Меднес “, „ Клаш “, починалата Ейми Уайнхаус, която е родена в Камдън.-->
 Gulliver/Getty Images
Избраните да получат каменни плочи ще се дефинират от интернационално жури от музиканти и представителите на промишлеността.
 
The Who unveils the first stone on London's Music Walk of Fame in Camden Town, a district renowned for its musical history.
— ABC News (@ABC)

Идеята за Музикална алея на славата в Лондон по сходство на холивудската е на музикалния промоутър Лий Бенет, който е живял няколко години в Калифорния. Желанието на Бенет е алеята в Камдън да бъде по-специална и не толкоз комерсиална, и да се трансформира във водеща туристическа атракция.
 Gulliver/Getty Images
„ Никое друго място в света не може да се похвали с музикалната история на Камдън “, съобщи Лий Бенет, споменавайки имената на звезди от ранга на „ Колдплей “, „ Ред хот чили пепърс “, „ Пинк флойд “, „ Нирвана “, Стиви Уондър и Ейми Уайнхаус, чийто път потегля точно от този регион в Лондон, или са озарявали неговата сцена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР