Лондон ще предоставя временни безплатни офиси за софийски предприемачи, които

...
Лондон ще предоставя временни безплатни офиси за софийски предприемачи, които
Коментари Харесай

След посещението на Фандъкова: Лондон дава безплатни офиси на софийския бизнес

Лондон ще дава краткотрайни безвъзмездни офиси за софийски бизнесмени, които желаят да работят в английската столицата. 

За това се договориха изпълнителният шеф на Столичната организация по приватизация и вложения Владимир Данаилов с сътрудника си от английската организацията „ London and partners “ Тони Марджиота. Двамата организираха среща в границите на програмата на делегацията, водена от столичния кмет Йорданка Фандъкова в Лондон.

Веднага след нея бе квалифициран план на съглашение за обща работа, който следва да бъде разискван на експертно равнище и подписан. 

Документът ще ангажира Лондон да дава цялостна поддръжка за софийския бизнес като обезпечаване на помощ за отваряне на компания, намиране на фрагменти, контакти за работа и показване пред локалния бизнес.

„ На собствен ред СОАПИ ще предложи същата съответна поддръжка на лондонския бизнес, който желае да влага в София “, сподели Данаилов. Той, дружно със зам.- ръководителя на Столичния общински съвет и ръководител на Надзорния съвет на СОАПИ Николай Стойнев, показаха пред сътрудниците си от „ London and partners “ опциите за развиване на бизнеса в столицата.

Лондон има сходни съглашения с градове като Лисабон, Париж, Тел Авив и Лос Анджелис.  

Лондонската организация се финансира 50 на 100 от общината на английската столица, а другите 50 % се дават от бизнеса. В нея работят към 150 души, които развиват планове в региона на насърчаването и привличането на непознати бизнесмени, образованието и туризма.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР