Лондон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Лондон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря със зам.-директора на Отдела по комуникации на министър-председателя и правителството на Великобритания Хенри Колинс

Лондон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща със зам.-директора на Отдела по връзки на министър-председателя и държавното управление на Англия, отговарящ за плановете по сигурност и защита - Хенри Колинс. Двамата разговаряха в Лондон на „ Даунинг стрийт “ № 10, където е работният офис на министър-председателя на Обединеното кралство и основната квартира на държавното управление. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
На срещата бяха разисквани главните провокации пред политическата система като дезинформацията, подправените вести и подвеждащите експертни изказвания в общественото пространство. Цветан Цветанов и Хенри Колинс се сплотиха към мнението, че главен ангажимент на систематичните партии и политици е да предпазят европейските общества от операциите, на които могат да станат жертва. Те разясниха, че тази задача е изпълнима, като се употребява единствено истината, само че по един стратегически и методичен метод.
„ Важно е на провокациите и операциите в медийното и онлайн пространството да отговаряме по грациозен метод без да се изкушаваме да използваме тона или способите на популистите “, съобщи Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР