Лондон и Брюксел са доста далеч от широко очертание на

...
Лондон и Брюксел са доста далеч от широко очертание на
Коментари Харесай

Лондон и Брюксел са доста далеч от търговско споразумение след Брекзит

Лондон и Брюксел са " много надалеч " от " необятно очертание " на комерсиално съглашение, което да урежда връзките сред двете страни след Брекзит. Това разгласи английският основен договарящ за Брекзит Дейвид Фрост, представен от английските медии.

Британският представител изрази вяра, че на идващия кръг от договаряния ще бъде реализиран " градивен " прогрес, като означи, че е значимо да се обезпечи сигурност във връзка с резултатите от бъдещите връзки с Европейския съюз.

Фрост обаче натърти, че " ще бъде по-важно да се подготвим за края на годината, в сравнение с да се съсредоточим върху процеса на договаряния " в някакъв миг ".

Междувременно основният договарящ за Брекзит на Европейския съюз Мишел Барние счита, че Англия е подготвена да одобри сюжет за Брекзит без съглашение и търговски цени, за да получи цялостна регулаторна самостоятелност, прецизира " Дейли Експрес ", базирайки се на източници, осведомени с въпроса.

Равнопоставеността по регулаторните въпроси и риболова са най- " разграничителните въпроси " в договарянията. Според източниците обаче съглашението за риболова наподобява е уредено.

В писмо, изпратено до английските депутати, Барние повтори, че Европейският съюз поддържа двугодишно отсрочване на комерсиалното съглашение след Брекзит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР