ЛОНДОН (АП) — Русия възстановява капацитета си да дестабилизира европейските

...
ЛОНДОН (АП) — Русия възстановява капацитета си да дестабилизира европейските
Коментари Харесай

Русия възстановява капацитета си да дестабилизира европейските държави, се казва в нов доклад на Обединеното кралство

ЛОНДОН (АП) — Русия възвръща потенциала си да дестабилизира европейските страни и уголемява въздействието си в Близкия изток и Африка, представлявайки стратегическа опасност за НАТО защото членовете му се концентрират върху войната в Украйна, основан в Обединеното кралство мозъчен концерн сподели във вторник.

В просторен отчет откриватели от Royal United Services Institute настояват, че западните народи би трябвало да създадат повече, с цел да противодействат на потреблението на Москва на неконвенционална война, в случай че желаят да съумеят да отхвърлен нашествието на Русия в Украйна.

„ Тъй като войната в Украйна се проточи, Русия има интерес да основава рецесии по-далече “, създателите Джак Уотлинг, Александър В. Данилюк и Ник Рейнолдс пишат, цитирайки Балканите като район, който е узрял за пакости.

„ Русия също има деен интерес да дестабилизира сътрудниците на Украйна и с идните избори в цяла Европа има необятен набор от благоприятни условия за изостряне на поляризацията “, споделиха създателите.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР