ЛОНДОН (АП) — Първата снимка на Кейт, принцесата на Уелс,

...
ЛОНДОН (АП) — Първата снимка на Кейт, принцесата на Уелс,
Коментари Харесай

Принцесата на Уелс се появява на първата снимка след операцията на фона на диви спекулации за местонахождението й

ЛОНДОН (АП) — Първата фотография на Кейт, принцесата на Уелс, след коремната й интервенция преди близо два месеца беше оповестена в неделя дружно с изказване, в което благодари на обществеността за поддръжката.

Снимката й на стол, заобиколена от трите й деца, беше приписана на нейния брачен партньор Уилям, принц на Уелс и престолонаследник, и се сподели, че направени по-рано през седмицата в Уиндзор.

„ Благодаря ви за благите пожелания и продължаващата поддръжка през последните два месеца “, сподели Кейт в обществените медии. „ Желая на всички цветущ празник на майката. “

Това следва седмици на диви спекулации в обществените медии по отношение на нейното местоположение, откогато тя напусна болница на 29 януари след съвсем двуседмичен престой след планувана интервенция. Не беше виждана обществено от Коледа.

Кралското семейство е подложено на по-голямо внимание от нормално през последните седмици, защото и Кейт, и крал Чарлз III не могат да извършват нормалните си публични отговорности заради крепко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР