ЛОНДОН (AP) — Не сте само вие. Много хора смятат,

...
ЛОНДОН (AP) — Не сте само вие. Много хора смятат,
Коментари Харесай

Един технически съвет: Готови ли сте да надхвърлите Google? Ето как да използвате нови генеративни AI сайтове за търсене

ЛОНДОН (AP) — Не сте единствено вие. Много хора считат, че търсенията с Гугъл се утежняват. А възходът на генеративните чат ботове с изкуствен интелект дава на хората нови и разнообразни способи за търсене на информация.

Въпреки че Гугъл е обслужването на едно гише от десетилетия – в края на краищата ние нормално назоваваме търсенията „ гугъл “ – това дългогодишното владичество притегли поток от спонсорирани или спам връзки и нежелано наличие, подхранвани от техники за „ усъвършенстване на търсачките “. Това понижава в действителност потребните резултати.

Неотдавнашно изследване на немски откриватели допуска, че качеството на резултатите от Гугъл, Bing и DuckDuckGo в действителност понижава. Гугъл споделя, че резултатите му са със доста по-добро качество спрямо съперниците му, цитирайки измервания от трети страни.

Сега чатботове, задвижвани от генеративен изкуствен интелект, в това число от самия Гугъл, са подготвени да раздрусат метода, по който работи търсенето. Но те имат свои с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР