ЛОНДОН — Крал Чарлз III ще отправи Великденско послание в

...
ЛОНДОН — Крал Чарлз III ще отправи Великденско послание в
Коментари Харесай

Крал Чарлз подчертава важността на приятелството „във време на нужда“ след диагностицирането на рак на принцеса Кейт

ЛОНДОН — Крал Чарлз III ще насочи Великденско обръщение в четвъртък, в което акцентира значимостта на другарството, „ изключително в време на потребност " — първите му обществени забележки, откогато Кейт, принцесата на Уелс, разкри, че е станала втората старша кралска персона, диагностицирана с рак.

Предварително записаното аудио известие идва напред на краля, присъстващ на работа на Великденската неделя, което ще бъде най-значимата му обществена изява след диагнозата му за рак през февруари.

75-годишният Чарлз ще бъде изслушан на обичайния Велики четвъртък работа в катедралата Уорчестър, покрай Бирмингам в Уест Мидландс, на към 130 благи северозападно от Лондон.

Той ще приказва за това по какъв начин Исус е дал „ образец за това по какъв начин би трябвало да служим и да се грижим един за различен, “ и по какъв начин „ имаме потребност и имаме огромна изгода от тези, които ни протягат другарска ръка, изключително във време на потребност “, съгласно Press Association, английска осведомителна организация, коят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР