Локомотив (София) ще изиграят шест контролни срещи по време на

...
Локомотив (София) ще изиграят шест контролни срещи по време на
Коментари Харесай

Локо с шест контроли

Локомотив (София) ще изиграят шест контролни срещи по време на зимната си подготовка, оповестиха от клуба за Българска телеграфна агенция през днешния ден. Съперниците и за шестте съперника към този момент са ясни, както и местата на осъществяване на множеството от тях. " Червено-черните " ще мерят сили с Пирин (Благоевград), водача във Втора лига Септември (София), както и други отбори от второто и трето равнище на футбола у нас.

Подготовката на " червено-черните " за пролетта на 2024-а година стартира на 8-и януари, за момента начален час на заниманието е 11:00 часа. В идващите два дни футболистите на старши треньора Данило Дончич ще преминат медицински проби.

Първата контролна среща е на 20-и януари против втория тим на ЦСКА 1948. Следващите инспекции са закрепени по този начин: на 26-и януари против Балкан (Ботевград) като посетител, на 27-и януари против Септември, а на 3-и февруари " железничарите " гостуват на Пирин в Благоевград.

Последните две другарски срещи преди началото на пролетта са на 7-и февруари против Марек (Дупница) на стадиона в квартал " Надежда ", както и на 10-и против различен отбор от второто равнище – Спортист (Своге). Последната среща би трябвало да се състои в Своге, а в случай че времето не разрешава – на терен покрайнините на София.

Локомотив (София) няма да върви на лагер в Турция, каквато беше традицията в дълги години обратно. Вместо това отборът ще се приготвя при домашни условия.

По отношение на селекцията нови попълнения няма. Със сигурност напущат двама – бразилците Алан Диас и Фелипе Райън към този момент не са част от отбора. Входящите покупко-продажби за пролетта зависят напълно от напускащите. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР