Локомотив София ще играе контролна среща в събота срещу лидера

...
Локомотив София ще играе контролна среща в събота срещу лидера
Коментари Харесай

Локомотив София ще играе контрола с лидера във Втора лига

Локомотив София ще играе контролна среща в събота против водача във Втора лига ЦСКА 1948 II. Спарингът ще се организира от 17.00 часа на стадиона в квартал " Надежда " и има за цел да запълни празнината в шампионата около паузата за националните тимове.

Старши треньорът на " червено-черните " Станислав Генчев е предпочел да провежда единствено един мач в паузата, защото в понеделник (3 април) играят против Славия за Купата на България.

Левият защитник и един от капитаните на отбора Мики Орачев към този момент стартира да тренира, само че поради обстоятелството, че от септември е отвън строя поради интервенция, упованията са през април да бъде изцяло подготвен.

" Няма контузени футболисти след мача със Славия за състезание, което е доста добре. Най-важното от тази среща е успеха и се веселя, че я постигнахме. Сега в въодушевление чакаме и повторението против същия противник за Купата на страната ", сподели Станислав Генчев пред Българска телеграфна агенция.

С триумфа в 24-ия кръг отборът събра 34 точки и заема 9-о място, като изостава на 5 точки от 6-ата позиция, която се заема от Черно море.

Автор: Атанас Василев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР