Локомотив София изигра пореден силен двубой срещу водещите тимове и

...
Локомотив София изигра пореден силен двубой срещу водещите тимове и
Коментари Харесай

Столичният Локомотив без загуба срещу евроучастниците ни

Локомотив София изигра следващ мощен дуел против водещите отбори и продължава да се намира на едвам 3 точки от Топ 6 след гостуването на водача в класирането.

Червено-черните, които през предходната акция попаднаха в последната четворка, която се бореше да не изпадне, бележат страховит напредък през този сезон под управлението на Станислав Генчев, което се потвърди и в срещите с евроучастниците.

Тимът приключва есенния дял с доста впечатляващ баланс в тях – 3 победи и 2 равенства в 5 дуела.

Те спънаха ЦСКА още във втория кръг вкъщи, когато армейците се измъкнаха от проваляне в добавеното време след гол на Браян Морено от корнер.

Две седмици по-късно обаче Ботев Пловдив нямаше същия шанс и отстъпи с 0:2 в столичния квартал „ Надежда “ след попадения на Димитър Митков и Илия Димитров.

В 10-ия и 12-ия кръг още веднъж на стадион „ Локомотив “ железничарите шокираха всички, като победиха поредно вкъщи Левски с 3:2 и Лудогорец с 1:0. Краси Милошев на два пъти и Димитров бяха точни против сините, а Франса донесе триумфа над разградчани.

Вчера червено-черните още веднъж не се дадоха на евроучастник и демонстрираха, че играят мощно и отвън своя стадион, като приключват годината без загуба от ЦСКА – 1:1 на „ Васил Левски “ през февруари и упоменатите нагоре два мача.

С 3 победи, 2 равенства и голова разлика 7-3 Локомотив заслужи оценка „ Отличен 6 “ в срещите си с представителите ни на континенталната сцена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР