Локомотив (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в сблъсък от 18-ия кръг

...
Локомотив (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в сблъсък от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Локо ще опита да се възползва от грешката на Левски

Локомотив (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в конфликт от 18-ия кръг на efbet Лига. Домакините на “Лаута” ще опитат да се върнат към успехите и още веднъж да нападат второто място в класирането. “Смърфовете” ще желаят да се възползват от грешката на Левски и още веднъж да се изравнят по точки със “сините”. Както е известно, през вчерашния ден софиянци направиха 1:1 с Берое в Стара Загора.

Арда обаче също има своите упоритости. Кърджалии не престават борбата за топ 6. Ако вземат трите точки през днешния ден, гостите могат да се изкачат даже до 5-ата позиция в таблицата. Възпитаниците на Стамен Белчев записаха две победи в последните си два дуела и ще се надяват да продължат с положителните си игри и през днешния ден.

През първия полусезон двата отбора направиха зрелищен мач, само че Локо бе крайният победител, като се наложи с безапелационното 5:2. Сега Арда има защо да си отмъщава.

В състава на домакините се завръща Стивън Езе, който към този момент е възобновен от травмата си. За сметка на това обаче от групата отпада Давид Малембана. Очаква се освен това състояние Бруно Акрапович да пусне на терена Луков на вратата и Петрович, Езе и Алмейда в отбрана. Томашевич и Карагерен ще работят на двете крила като халф-бекове. Умарбаев и Витанов ще са двамата в средата на терена, а пред тях като плеймейкър ще се изявява Георги Илиев. Дуото в офанзива пък ще е формирано от Димитър Илиев и Ожболт.

За гостите през днешния ден ще отсъстват санкции Хасани и контузения Сон. Спас Делев пък е възобновен и възобнови тренировки, като може попадна в групата за мача. Очаква се Стамен Белчев да пусне в игра Караджов на вратата, а пред него ще работят Рандал, Крумов, Гаич и Глишич. Мартинов и Ховсепян ще са отбранителните полузащитници, а Делев и Кокорин ще играят по крилата. Василев ще е на върха на нападението, а зад тила му ще го поддържа Аморим.

efbet Лига, 18 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - АРДА

Вероятни сформира:

ЛОКО: Луков, Петрович, Езе, Алмейда, Карагерен Умарбаев, Витанов, Томашевич, Г. Илиев, Д. Илиев, Ожболт

АРДА: Караджов, Рандал, Крумов, Гаич, Глишич, Ховсепян, Мартинов, Аморим, Делев, Коконов, Василев

Стадион: “Локомотив”, Пловдив
Съдия: Стефан Апостолов
Начало: 12:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 18 кръг, неделя 1 декември  Локомотив (Пловдив) 12:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР