Локомотив (Пловдив) победи Левски с 2:0 в първи полуфинален мач

...
Локомотив (Пловдив) победи Левски с 2:0 в първи полуфинален мач
Коментари Харесай

Локомотив смачка безличен Левски и гледа смело към финала

Локомотив (Пловдив) победи Левски с 2:0 в първи полуфинален мач за Купата на България. Точни за " смърфовете " бяха Димитър Илиев и Бирсент Карагарен.

" Смърфовете " изиграха доста мощно първо полувреме, в което тотално обезличиха " сините ". Столичани изиграха един от най-слабите си мачове от началото на сезона и не затрудниха нито един път вратаря Мартин Луков. Реваншът е след две седмици.
 Локомотив (Пловдив) - Левски, онлайн онлайн
Локомотив (Пловдив) - Левски 2:0, " смърфовете " мачкат " сините " до полувремето

Домакините са окуражени да защитят трофея

Левски стартира по-добре срещата, само че по този начин и не сътвори голово състояние. След 10-ата минута " смърфовете " поеха самодейността и не я изпуснаха до края на първата част.

В 14-ата минута Бирсен Карагарен не съумя да се възползва от неумела интервенция на Милан Миятович и отбраната на гостите се оправи. Постепенно " сините " изгубиха контрола върху играта, а домакините започнаха да нападат все по-остро. Витанов и Умарбаев правеха каквото си изискат в центъра на терена.
 Снимка 482897
Източник:

В 23-ата минута Каргас сбърка в изнасянето на топката, която му бе отнета от Карагарен. Кълбото стигна до Лукас Масоеро. Аржентинецът с брилянтен пас изведе изпуснатия от Ивайло Найденов Димитър Илиев. Нападателят пое топката и със мощен удар в близкия ъгъл и неумела интервенция на Миятович вкара за 1:0.

В идващите минути Холмар Ейолфсон и Хали Тиам получиха жълти картони, а исландецът извърши и второ нарушаване, което можеше да му донесе второ публично предизвестие.
 Снимка 482893
Източник:

Буквално в последната минута на първата част " смърфовете " построиха майсторска офанзива, която приключи с втори гол. Томашевич чудесно пое топката с пета в наказателното поле след пас на Умарбаев, Миятович позволи нова неточност, като напусна вратата си. Хърватинът го трансферира и откри Карагарен, който вкара за 2:0.

Втората част стартира с безредие в наказателното поле на домакините. Луков се забави, само че нито един състезател в синьо не съумя да нанесе голов удар.
 Снимка 482895
Източник:

В 58-ата минута в игра се появи Станислав Костов на мястото на Дени Алар. В 68-ата минута точно той се озова на добра позиция, само че стреля едва.

В 78-ата минута основният рефер Ивайло Стоянов имаше съображение да изгони Холр откакто удари с лакът Аралица.
 Снимка 482890
Източник:

В края на мача решителна интервенция на Миятович предотврати трети гол в своята врата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР