Логичното продължение на успеха би могло да бъде само едно

...
Логичното продължение на успеха би могло да бъде само едно
Коментари Харесай

Drinklink – микс от любими напитки за безценни моменти

Логичното продължение на триумфа би могло да бъде единствено едно – още от него. Да става все по-категоричен, по-устойчив и да бъде подплатяван с нови механики, непоколебимо подсигуряващи светлото бъдеще. Като част от групата на , е точно това – натурален резултат на експертизата и забележителните умения на експертите, водещи в секторa на дистрибуция на международни и премиум марки спиртни питиета в България.

Drinklink е първокачествен електронен магазин, учреден през 2017 година, предоставящ многообразие от към 3000 премиални питиета, покриващи всеки усет, предпочитание и мотив. Това е мястото, където човек може да изиска съвет, когато не е сигурен от какво има потребност неговият мотив и мястото, откъдето ще получи поръчаното по този начин, както един специфичен артикул би трябвало да дойде – експресно и в чудесно положение, с помощта на деликатното пакетиране с неповторимата Airsack® опаковка.

Онлайн магазинът е не просто магазинът, от който поръчвате обичаната напитка за себе си или за другар. Това е магазинът, от който можете да си поръчате прекарване и да превърнете своите скъпи моменти в неповторими съкровища.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР