Лобистът в съдебната власт Мартин Божанов-Нотариуса е провел два разговора

...
Лобистът в съдебната власт Мартин Божанов-Нотариуса е провел два разговора
Коментари Харесай

Мартин Нотариуса говорил по телефона със знаков гангстер минути преди да го убият

Лобистът в правосъдната власт Мартин Божанов-Нотариуса е провел два диалога по телефона малко преди да бъде гръмнат с един патрон в главата на 31 януари, разкриват криминалисти.

Единият от диалозите е бил със знаков разбойник, който е обвинен за похищение и ликвидиране, станало при започване на годината. Другият телефонен диалог, извършен минути преди изтезанието, е с някогашен магистрат. Разговорите са били с дълготрайност няколко минути. Не оказва се какво са си приказвали, само че и двамата, с които Божанов последно е приказвал, ще бъдат разпитани от Министерство на вътрешните работи.



Мартин Нотариуса, сниман преди 2 години

Както е известно, Мартин Нотариуса е гръмнат сред 19,20 и 19,40 часа, откакто паркира спортното си BMW M5 в двора на затворения комплекс „ Глория Палас “ в София. Сигнал на 112 е подаден със закъснение от 50-55 минути, което в допълнение е улеснило изпълнителя на мократа поръчка, с цел да успее да прикрие следите си и да се измъкне необезпокоявано. Обаждането на незабавния номер е от брачната половинка на Божанов – Гергана.

33-годишната жена е обяснила при разпитите, че чак тогава е схванала, че мъжът й е погубен. Преди това той е споделил, че отива на пазар. След като се забавил, погледнала през прозореца, видяла автомобила му паркиран, само че Нотариуса го нямало. Това я усъмнило, тя излязла да види какво се случва и видяла брачна половинка си прострян мъртъв до колата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР