Лизи Кънди отдаде почит на звездата от Офисът“ Юен Макинтош,

...
Лизи Кънди отдаде почит на звездата от Офисът“ Юен Макинтош,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Лизи Кънди разкрива милите думи на близкия приятел Юен Макинтош към сина й, любовта му към колегата Рики Жерве и шегата на Лайънъл Блеър на снимачната площадка на видеоклип на Крис Риа, когато смъртта му на 50 години е потвърдена

Лизи Кънди отдаде респект на звездата от „ Офисът “ Юен Макинтош, откакто гибелта му на 50-годишна възраст беше доказана в сряда

Тя сподели на MailOnline: „ Ние към този момент бяхме другари, срещнахме се в шоубизнеса и се разбирахме доста добре. Синът ми искаше да стане артист и Юън беше толкоз добър, че ми сподели в кои театрални учебни заведения да отида. Той беше просто толкоз прелестен.

Спомняйки си фотосите, където към тях се причислиха хора като Лайънъл Блеър, Гейл Портър, Майк Дийн и певицата T'Pau Карол Декър за коледно тематично видео, Кънди признава, че Макинтош е бил известна фигура на снимачната площадка.

Тя си спомня: „ Просто се смяхме и се смяхме през целия ден. Помислихме си по какъв начин можем да повярваме, че аз и той сме тук в действителното поп видео на Chris Rea, с толкоз доста огромни звезди? И там бяхме аз и Юен.

„ Имаше подправен сняг, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР