Лийдс беше наречен горещата точка на въшките в Обединеното кралство,

...
Лийдс беше наречен горещата точка на въшките в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Столицата на въшките в Обединеното кралство беше разкрита, тъй като родителите бяха предупредени да бъдат „изключително бдителни“

Лийдс беше наименуван горещата точка на въшките в Обединеното кралство, защото професионална здравна сестра предизвести, че насекомите стават по-устойчиви на свръх- противодействащи лекувания.

Малките паразитни инсекти се популяризират посредством контакт глава в глава и са изключително чести при децата в началното учебно заведение. Въпреки че не е известно, че популяризират заболявания, те могат да бъдат сърбящи и дразнещи.

Скорошно изследване на Teaching Abroad Direct акцентира градовете и градовете в Обединеното кралство с възходящи случаи на въшки, като следи трендовете в размера на търсене. Експертите показаха, че търсенията за лекуване на въшки се усилват с 15 % през февруарската полугодина.

Те предизвестиха, че родителите би трябвало да бъдат „ извънредно бдителни “, когато децата се върнат на учебно заведение след ваканцията, защото запитванията както за въшки, по този начин и за лекуване на въшки се усилиха с към 33,65 % сред декември и януари.

Проучването откри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР