Ливърпул си осигури услугите на Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Футболистът

...
Ливърпул си осигури услугите на Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Футболистът
Коментари Харесай

Чембърлейн излъга Челси и подписа с Ливърпул


Ливърпул си обезпечи услугите на Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Футболистът бе чакан цяла седмица в офисите на Челси, откакто играчът и клубът бяха договорили изискванията между тях.

Това обаче няма да се случи, тъй като " артилеристите " не дадоха единодушието си. Те подписаха договорка с Ливърпул на стойност 40 милиона паунда и англичанинът ще дебаркира на " Анфийлд ".

Мърсисиайдци имат по-малко от 24 часа, с цел да договорят персоналните условия на играча, твърди " Сън ". Чембърлейн даже към този момент е бил забелязн с екип на Ливърпул.



Играчът сега е на лагер с националния тим на " трите лъва " преди международната подготовка с Малта, само че е бил пуснат от наставника Гарет Саутгейт да реализира прехвърлянето си.

Алекс отхвърли заплата от 180 хиляди паунда на седмица от досегашния си тим и повярва на думите на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп, че ще бъде главен състезател в стартовия му състав.

Именно това е повода той да не подпише с Челси, където Антонио Конте щеше да има главоболия да избира кой да играе сред него, Виктор Моузес и Маркос Алонсо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР