Ливърпул ще получи 12 000 билета за феновете, ако стигнат

...
Ливърпул ще получи 12 000 билета за феновете, ако стигнат
Коментари Харесай

Ливърпул научава броя на билетите, които ще получи за финала на Лига Европа, тъй като феновете са изправени пред огромна битка

Ливърпул ще получи 12 000 билета за почитателите, в случай че стигнат до финала на Лига Европа в Дъблин.

Това може да е последният мач на Юрген Клоп и дава обещание да има голяма конкуренция за билети за мачове, пътуванията и даже главните хотелски стаи към този момент костват над £500 на вечер.

Уест Хем е изправен пред сходни проблеми, в случай че прогрес към финала в зала с потенциал от 48 000 Дъблин Арена на 22 май, като 36 000 ще отидат непосредствено при почитателите, като всеки клуб ще получи 12 000, други 12 000 ще бъдат пуснати в обща продажба на необятната аудитория.

Астън Вила ще получи единствено 9000, в случай че стигнат до финала на Лига на конференциите Европа в АЕК Атина в Гърция на 29 май.

УЕФА разкри ценообразуването и политиката си на билети с заричане да обезпечи налични места в секцията „ почитателите преди всичко “ с гаранция от £60 на човек за Шампионската лига на Уембли в събота, 1 юни.

Премиум билетите за финала на Шампионска лига варират от £160 до £610, до момента в който билетите за хора с поврежда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР