Ливърпул се интересува силно от фланговия нападател на Байерн Мюнхен

...
Ливърпул се интересува силно от фланговия нападател на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Ливърпул е избрал заместника на Салах, готов е да счупи трансферния си рекорд

Ливърпул се интересува мощно от фланговия нападател на Байерн Мюнхен Лерой Сане и даже го е трансформирал в своя цел №1, в случай че се раздели със звездата си Мохамед Салах, твърди The Mirror. Изданието оповестява, че „ алените “ са подготвени да счупят клубния си трансферен връх, с цел да привлекат немския национал.

27-годишният някогашен състезател на Манчестър Сити също е привлякъл интереса на Реал Мадрид, само че мениджърът Юрген Клоп би се радвал да докара Сане назад във Висшата лига с рекордна за клуба договорка.

EXCLUSIVE: Liverpool ready to sign Leroy Sane in club-record transfer with cash from Mohamed Salah sale |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Сане, който се радваше на ослепителен старт на сезона със седем гола в 11 мача, няма да излезе на ниска цена, в случай че Байерн се изкуши да го продаде. Той дойде на „ Алианц Арена “ за 55 милиона паунда от „ жителите “ през юли 2020-а година, а договорът му с немския първенец е до 2025-а година.

Очакванията са, че Салах може да напусне „ Анфийлд “ за Саудитска Арабия през идващото лято. В самия завършек на трансферния прозорец Ливърпул към този момент отхвърли оферта от 150 милиона паунда от страна на Ал Итихад. Клоп беше удовлетворен, че съумя да предотврати интереса на Саудитска Арабия през август, само че знае, че Салах надали ще устои на изкушението да заиграе в Близкия изток.

По тази причина мърсисайдци са изготвили къс лист със заместници на египтянина, като Сане е отпред в него. Евентуално овакантяване на Салах ще бъде голяма загуба за „ алените “, откакто означи шест гола в 11 изяви този сезон, като два от тях пристигнаха в последния мач на тима против Брайтън (2:2).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР