Ливърпул приема Уест Хам на Анфийлд в двубой от 12-ия

...
Ливърпул приема Уест Хам на Анфийлд в двубой от 12-ия
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Уест Хам, Клоп е направил пет промени

Ливърпул приема Уест Хам на " Анфийлд " в дуел от 12-ия кръг на Премиър лийг. Мърсисайдци ще се опитат да затвърдят усещането, че излизат от дупката, в която бяха пропаднали, като запишат трета поредна победа във всички шампионати. Преди няколко дни " алените " реализираха извънредно значима победа с 1:0 над Манчестър Сити, а преди този момент разрушиха със 7:1 Райнджърс в Шампионската лига. Уест Хам пък направи 1:1 със Саутхамптън в предишния кръг и по този начин прекъсна серия от две следващи победи. Разликата сред двата тима преди днешния дуел е единствено две точки в интерес на тима на Ливърпул, който обаче е и с мач по-малко.

Мърсисайдци имат единствено една загуба от Уест Хам в последните 49 дуела за състезание, играни на " Анфийлд ".

Юрген Клоп е направил пет промени от дербито с първенците. Александър-Арнолд и Костас Цимикас се завръщат по двата фланга на защитата, като Милнър и Робъртсън им отстъпват местата си. Джордан Хендерсън и Фабио Карвальо заменят надлежно Фабиньо и Харви Елиът. Дарвин Нунес стартира за сметка на контузения Диого Жота.

Дейвид Мойс пък е подхванал три корекции. Флин Даунс стартира за първи път като титуляр в Премиър лийг. Той заменя Емерсон. Зума пък започва вместо Цоуфал, а Пабло Форналс е част от нападателното трио за сметка на Пакета, който не е в групата.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Гомес, Ван Дайк, Цимикас, Хендерсън, Тиаго, Карвальо, Салах, Фирмино, Нунес

Уест Хам: Фабиански, Джонсън, Керер, Зума, Кресуел, Райс, Даунс, Соучек, Боуен, Скамака, Формалс

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР