Ливърпул победи Фулъм с 2:1 в първи полуфинален мач от

...
Ливърпул победи Фулъм с 2:1 в първи полуфинален мач от
Коментари Харесай

Ливърпул взе минимален аванс срещу Фулъм

Ливърпул победи Фулъм с 2:1 в първи полуфинален мач от Карабао Къп. Съставът воден от Юрген Клоп изигра едва първо полувреме и Уилиан откри резултата за гостите, само че две попадения през втората част, дело на Къртис Джоунс и Коди Гакпо донесоха триумфа на мърсисайдци.

В 6-ата минута Къртис Джоунс стреля от границата на наказателното поле, само че изстрелът му попадна право в ръцете на Бернд Лено.

Две минути по-късно десният бек Конър Брадли се опита да откри с остро подаване собствен съотборник в пеналтерията, само че Лено още веднъж се намеси.

В 19-ата минута Фулъм откри резултата след неточност на Върджил ван Дайк, който не почисти топката по най-хубавия метод. Андреас Перейра откри Уилиан, който прати топката в мрежата.

До края на полувремето мърсисайдци не съумяха да основат чиста голова заплаха пред вратата на Фулъм.

Втората част стартира по-активно за тима на Юрген Клоп и 49-ата минута Райън Гравенхберх си освободи пространство и стреля от границата на наказателното поле. Изпълнението му обаче бе неопределено.

Само секунди по-късно Харви Елиът опитва шанса си от далечно разстояние. Ударът му бе блокиран от бранител на гостите, само че топката попадна в Диого Жота, който обаче се забави и кълбото му бе отнете.

В 63-ата минута Боби Де Кордова Рийд излезе на отлична позиция в наказателното поле и стреля, само че Каомин Келехър избави. При това състояние офанзивният футболист подходи егоистично и не подаде на собствен съотборник, който бе на по-добра позиция от него.

Пет минути по-късно Ливърпул съумя да изравни. Къртис Джоунс насочи удар от границата на пеналтерията, получи се рикошет, който не остави шансове на Лено да се намеси.

В 71-ата резервата Дарвин Нунес бе открит в наказателното поле и подаде към различен състезател, който се появи на терена като промяна - Коди Гакпо и нидерландецът направи резултата 2:1.
 Бранител на Ливърпул: Дано спечелим най-малко два трофея през този сезон
Бранител на Ливърпул: Дано спечелим най-малко два трофея през този сезон

" Доволен съм от развиването на сезона "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР