Ливърпул няма да се откаже с лека ръка от ФА

...
Ливърпул няма да се откаже с лека ръка от ФА
Коментари Харесай

Клоп: Да играеш на Уембли е страхотно преживяване, не го заменям за нищо друго

Ливърпул няма да се откаже с лека ръка от ФА Къп, даже в случай че това значи натоварващ график, и ще се насладите на шанса да се състезава на четири фронта този сезон, сподели мениджърът Юрген Клоп.

Лидерите във Висшата лига ще пътуват до Северен Лондон, с цел да се изправят против 14-кратни носители на трофея от Арсенал в конфликт от трети кръг в неделя. Те са два от най-успешните клубове във ФА Къп, с 22 купи общо.

" Сезонът с трите финала и един в действителност натоварен сезон във Висшата лига беше натоварващо, до момента в който бяхме в него, само че беше и положително развлечение, в случай че би трябвало да бъда почтен ", сподели Клоп.
 Килиан Мбапе бил податлив и на трансфер в Ливърпул
Килиан Мбапе бил податлив и на трансфер в Ливърпул

Мърсисайдци са почтена конкуренция на Реал (Мадрид)

Мачовете, които момчетата изиграха, бяха доста занимателни, двата финала против Челси бяха две от най-хубавите равенства, които съм виждал в живота си - необикновено интензивно, механически на супер високо равнище, тъй че беше прелестно преживяване. Да играем на " Уембли " е ужасно прекарване. Не бих го сменил за нищо. Беше безусловно ужасно.

Но не, не можете в действителност да мислите за въздействието върху идващия сезон. Не можем да излезем от съревнование единствено тъй като считаме, че може да имаме проблем през идната година. Това би бил проблем, който би трябвало да решим тогава ", приключи германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР