Ливърпул не е единственият клуб, който иска да привлече младата

...
Ливърпул не е единственият клуб, който иска да привлече младата
Коментари Харесай

Юве има план как да отмъкне звездата на Валенсия

Ливърпул не е единственият клуб, който желае да притегли младата звезда на Валенсия Феран Торес. По петите на крилото е и Ювентус. " Старата госпожа " към този момент има съответен проект по какъв начин да си обезпечи услугите на 20-годишния гений.

От Юве считат да предложат на Валенсия един всред Матия Де Шилио и Даниеле Ругани, с цел да смъкват от цената на Торес. Неговият контракт с " прилепите " изтича през 2021 година, а откупната му уговорка е на стойност 100 млн. евро. Предполага се, че на " Местайя " ще са склонни да одобряват оферта за към 60 млн., с цел да не рискуват да го изтърван като свободен сътрудник идващото лято.  На " Анфийлд " готвят продължение на историята " Торес в Ливърпул "
Представители на Ювентус към този момент са се свързали с сътрудника на Феран Торес, с цел да обсъдят при какви условия офанзивният футболист може да премине в редиците на италианския гранд.

През сегашния сезон испанският юношески национал има 25 мача и 4 гола в Ла Лига, а съгласно информациите от него се интересуват и локалните грандове Барселона и Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР