Ливърпул излиза на “Естадио де ла Серамика“ срещу Виляреал в

...
Ливърпул излиза на “Естадио де ла Серамика“ срещу Виляреал в
Коментари Харесай

Виляреал ще опита да сътвори чудо срещу Ливърпул

Ливърпул излиза на “Естадио де ла Серамика “ против Виляреал в опит да си завоюва място на край в Шампионска лига. Испанският отбор е приятната изненада в шампионата тази година, само че в този момент посреща своя противник с пасив от два гола след първия мач на „ Анфийлд “ и ще се надява на същинска сензация, с цел да в профил "червените ".

Отборът на Унай Емери няма преимуществото да има добър резултата след първата среща, както се случи на осминафиналната и четвъртфиналната етапи против Ювентус и Байерн Мюнхен надлежно. „ Жълтата подводница “ загуби с 1:2 гостуването си на Алавес в Ла Лига през уикенда и по всичко личеше, че мислите на всички са ориентирани към ответния мач против мърсисайдци.

По подигравка на ориста точно Ливърпул е единственият отбор преодолявал два гола разлика в полуфиналната фаза на най-силния европейски клубен шампионат. Отборът, водено от Юрген Клоп заличи задатък от цели три попадения против Барселона през сезон 2018/19. На страната на „ жълтите “ въпреки всичко е друга любопитна статистика – те нямат загуба вкъщи 12 следващи срещи.

Ливърпул продължава своите борби на всички фронтове. След завоюваната Купа на Лигата, възпитаниците на Юрген Клоп са още в битката за купата във Висшата лига, Шампионска лига и ФА Къп. В британското състезание кандидат-шампионът на Англия победи с минималното 1:0 Нюкасъл на „ Сейнт Джеймсис Парк “.

При добър резултат през днешния ден мърсисайдци ще са на десетия си край в Шампионска лига. Повече от тях имат само Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Милан. За Виляреал пък това би бил първи край в историята на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР