Ливанският бизнесмен Алексис Оханян сподели, че не е гледал на

...
Ливанският бизнесмен Алексис Оханян сподели, че не е гледал на
Коментари Харесай

Съпругът на Серина Уилямс сподели, че не е приемал тениса за сериозен спорт

Ливанският предприемач Алексис Оханян показа, че не е гледал на тениса като на сериозен спорт преди да се запознае със брачната половинка си Серина Уилямс. Той към този момент има щерка от обичаната си родена през септември 2017 година.

 Тенис комплексът в Уимбълдън се разраства
Тенис комплексът в Уимбълдън се разраства

От Ол Инглънд Клъб ще закупят земята в съседство

" Играл съм отборни спортове през целия си живот. Мислех, че тениса като спорт е някаква смешка. Мислех, че хората просто го практикуват, когато желаят да потренират малко. Сменях канала, когато попаднех на тенис.

Бях доста доверчив и с доста неправилно мислене като цяло за спорта. Без значение дали имах ден или не, на игрището имаше 10 други, или четирима други играчи, които ми помагаха.

Да приемеш загубата и да намериш метод още веднъж да се вдигнеш и да подобриш равнището си - това е нещо, което тя е трансформирала в изкуство и няма паралел. Това е психическа мощ, която не получава задоволително внимание в спорта. Психическата мощ ти е нужна, когато си самичък там долу на полето или корта. Когато няма различен твой съотборник. Нуждаеш се от нея преди всеки сервис. Тази истината е хубостта на спорта, освен в даден мач, само че и в подготовката за него ", описа по какъв начин вижда нещата щастливият ливанец.

 WTA позволи
WTA позволи " котешкия костюм " на Серина Уилямс

Американката може да го употребява във всички шампионати проведени от асоциацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР