Лив Тайлър отново е Лейди Фиц в последния сезон на

...
Лив Тайлър отново е Лейди Фиц в последния сезон на
Коментари Харесай

В будоара на „БЛУДНИЦИ“ по Epic Drama

Лив Тайлър още веднъж е Лейди Фиц в последния сезон на провокативния сериал в ера – още веднъж в Дома на епичната драма всяка неделя против понеделник
" Блудници " е завладяваща трагична поредност, чието деяние се развива в космополитния Лондон от края на 18-ти век, време, в което една на всеки пет дами е продажница, като предлага самоуверен взор към най-скъпоценната комерсиална активност в града: секса.
В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери – Шарлът и Луси. За Маргарерт е мъчно да съчетае функциите си на майка и собственичка на обществен дом. Когато бизнесът ѝ е нападнат от конкурентна мада ", безскрупулната Лидия Куигли, Маргарет би трябвало да отвърне на удара, даже и това да значи, че ще изложи фамилията си на риск.

Джесика Браун-Финдли като Шарлът Уелс в сериала „ Блудници “
Съчетавайки духовитост с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки стопански условия хвърля светлина върху невероятните бизнесдами, спомогнали за построяването на Лондон, какъвто го познаваме през днешния ден.
От тази неделя, малко след среднощ против понеделник, „ Блудници “ се завръщат по Epic Drama с посления си сезон. Създателите на поредицата постоянно съумяват да показват нови гении. В този сезон това е новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди влиза Алфи Алън , прочут с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появяването си в „ Джон Уик “ с Кеану Рийвс.

Алфи Алън като Айзък Пинчър в „ Блудници “, финален сезон по Epic Drama
Лейди Фиц е разкрила свободата в отсъствието на брат си, само че още веднъж ѝ е оказан напън. Лив Тайлър , позната от Lord of the Rings, дебютира още във втори сезон на основания от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която има цялата класа, пари и обществено състояние, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят обезверено.

Интервю на Стаси Айви с Лив Тайлър за видео блога Cinema Confidential и българските фенове на сериала „ Блудници “
Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън , The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до извънредно положение посредством трудно лекуване, само че нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за „ Оскар “ за изпълнетието си във „ Фантомна нишка “ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил , която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората международна война „ Свят в пламъци “ ( World on Fire ), който пък се завръща по Epic Drama от 9 май.

Лесли Манвил като безскрупулната Лидия Кугли в сериала „ Блудници “
Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли , Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит , The Frankestein Chronicles) - най-сетне ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът ръководи обществения дом на Уелс, а Люси се радва на популярност и благосъстояние като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че ръководството на рентабилен обществен дом основава повече врагове, в сравнение с другари.

Елоис Смит като Луси Уелс и Саманта Мортън в ролята на майка й, Маргарет Уелс
Последният сезон на „ Блудници “ е по ТВ канал Epic Drama всяка неделя, малко след среднощ против понеделник.
Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – посредством NET1 на 137 канал.
Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/
За цялостната стратегия на ТВ канал Epic Drama следете www.epicdrama.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР