Лицето е визитката ни и никой от нас не е

...
Лицето е визитката ни и никой от нас не е
Коментари Харесай

Най-добрите кремове против бръчки

Лицето е визитката ни и никой от нас не е апатичен по какъв начин наподобява и какви показа буди в съзнанието на другите. Често можем да чуем сентенцията, че времето не прости на никого и стареенето няма по какъв начин да се предотврати. Всъщност, действителността е друга. Слънцето и дехидратацията са главните аргументи за появяването на бръчките.

Продължителното излагане на ултравиолетови лъчи унищожава колагена и еластина в кожата. Тя изтънява, губи компактност и увисва. Сухотата въздейства пагубно на хората в страни където зимите са студени, а летата - горещи и сухи. Честото изпотяване през лятото изчерпва водните ресурси на тялото. И студът през зимата изсушава. Климатикът - също. Условията на умерената мокрота са най-подходящи. 

Прекалено многото влага също може да бъде проблем. Тя елементарно би могла да повреди хидролипидната преграда. Обилното нанасяне на хидратиращ крем не взема решение казуса. По-полезно е да се пие доста вода. 

Веднъж формирани, бръчките мъчно могат да бъдат отстранени. Профилактиката с поддържаща козметика би трябвало да стартира от ранна възраст - 20-25 година Нанасянето на крем срещу бръчки ще забави стареенето. При приключен факт малко чудотворни кремове и лечения могат да оказват помощ. Кремовете срещу стареене съдържат доста антиоксиданти, хидратиращи и избелващи съставни елементи. Пазарът предлага дневни и нощни кремове за лице, шия и деколте, както и средства за околоочна зона. 

 Изберете елементарно най-ефикасен крем срещу бръчки

В битката със стареенето се нуждаем от най-хубавия крем за лице срещу бръчки, който подтиква колагена и еластина. Такива са средствата с ретиноиди, гликолови киселини и пептиди. Бръчките и пигментните петна се появяват от слънцето дори когато сме вкъщи. С използването на широкоспектърна слънцезащита кожата ще бъде защитена от прибързано стареене. За антиейдж терапия чудесни са продуктите с ретинол, антиоксиданти, витамините С и Е, колаген, ресвератрол, ниацинамид, пептиди, хиалуронова киселина, серамиди, глицерин. Всички тези субстанции възвръщат хидратацията на кожата, която понижава с възрастта. Открийте най-хубавия крем срещу бръчки в нашата ранглиста, селектирана особено от най-поръчваните антиейдж кремове в уеб страницата на онлайн магазин MAKEUP. Изберете вашия крем измежду стотици продукти или се доверете на потвърдена марка като La Roche-Posay и нейните артикули тук:

 

Топ 5 ранглиста за най-хубавия крем срещу бръчки

Elemis Anti-Age Pro-collagen Marine Cream работи с морските водорасли Padina Pavonica и за 2 седмици трансформира кожата. Бръчките понижават със 78%, а хидратацията се усилва с 45%. Съдържа още масло от ший, розово масло, дестилат от гинко билоба и мимоза.

 

Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol е с 92% натурален състав. Про-ретинолът предизвиква обновяването на клетките, понижава преждевременното стареене. Ниацинамидът укрепва естествената преграда. Живият планктон покачва хидратацията.

 

Yellow Rose Caviar & Marine DNA Cream работи с естествен дестилат от хайвер от есетра, олигоелементи, мастни киселини и пептиди. Защитава 24 часа, понижава дълбочината на бръчките. Подхранва и регенерира.

 

Roc Retinol Correxion Hydratant Quotidien Spf 20 съдържа чист ретинол, витамин Е, SPF срещу UVA и UVB лъчи, водещи до увреждания и прибързано стареене. Прави лицето безпрепятствено, със пресен юношески тип.

 

Крем срещу бръчки Clarins Extra-Firming Night All Skin Types работи с анигозантос (кенгурово цвете). Възстановява и уплътнява тъканта. Хидратира, с помощта на силициев двуокис. Регенерира, озарява тена и минимизира фините бръчки.

 

Как да използваме крем срещу бръчки

За най-хубави резултати продуктът се нанася на почистена кожа. Лицето би трябвало да е изсъхнало. Преди приложимост на новозакупен артикул първо нанасяйте един път дневно, с цел да дадете опция на кожата да се приспособява. След това увеличете приложението до два пъти - заран и вечер. Резултатите ще бъдат забележими едвам след месец ежедневна приложимост, по тази причина имайте самообладание. Погрешно е схващането, че парещ душ или сауна са потребни за кожата, защото отварят порите и подтикват извеждането на токсините. Горещината форсира стареенето на епидермиса. Дехидратира го и понижава еластичността, разрушавайки роговия пласт. Това неизбежно води до формиране на бръчки. Ако сте обожател на тези СПА процедури, директно след тях пийте доста вода.

Спонсорирана статия
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР