Лицата на тези звезди бяха на кориците на списания, календари

...
Лицата на тези звезди бяха на кориците на списания, календари
Коментари Харесай

Как са се променили 15 звезди през годините, те всички бяха известни през 2000-та

Лицата на тези звезди бяха на кориците на списания, календари и значки. Научихме от тях по какъв начин да се обличаме, копирахме прическите им, записвахме песните им на касети и се втурвахме към тв приемника, чувайки едвам звука на музискага  на обичаният ни сериал.

Сега ще ви представим  нашите обичани, артисти и музиканти, които направиха нашите детсво толкоз незабравимо, че в този момент нямаме задоволително думи, с цел да го разбираем на нашите деца.

1. Линдзи Лоън

Филмът “Капан за родители ”, “Лоши девойки ” и “Странен петък ” донесоха на Линдзи международен триумф. Когато славата утихва, тя стартира музикална кариера, взе участие в телевизионни излъчвания и самостоятелни филми.

Тази година почитателите видяха премиерата на песента й „ Обратно към мен “. В известието актрисата написа, че става дума за „ преоткриване и приемане на себе си, отбягване на паниката и придвижване напред, както и за обстоятелството, че предишното отминава “.

2. Джулиан Макмеън

,,О какъв мъж беше “, въздъхват  всички почитатели на „ Очаровани “. В прочем Джулиан въобще не е не се е отдръпнал от краните – актъорът взе участие в още доста филми.. Зрителите можеха да го видят във филмите „ Фантастична четворка “ и в телевизионния сериал „ Холистична детективска организация “ на Дърк Нежно.

3. Дженифър Лав Хюит

Звездата от филмите “Знам какво направи предишното лято ” и “Сърцеразбивачи ”  Есен и сина Атикус, а също по този начин интензивно взе участие във филми. Ролите й в телевизионните сериали „ Криминални мозъци “, „ Закон и ред “ и „ 9-1-1 “ са изключително сполучливи.

4. Тара Рийд

Филмовата звезда  Тара Пийс  отвори ресторант за бързо хранене, по-късно тя стартира да се занимава с произвадството на  бански костюми и парфюми. Но все пак тя  все още взе участие в епизодични функции, филми и телевизионни излъчвания и наподобява необикновено.

5. Софи Марсо

Френската кино актриса, режисьор и певица се открои измежду звездите на 2000-те. Тя беше толкоз нежна в ефирните си рокли и за разлика от другите тя беше зашеметяваща с бижута от  кристали и  костюми на Juicy Couture.

Марсо стана интернационална кино звезда, откакто взе участие в „ Смело сърце “ и 19-ия филм за Джеймс Бонд „ Светът не е задоволителен “. В допълнение към актьорската си кариера Софи Марсо написа полуавтобиографичен разказ, прави дебют в режисурата и взе участие във филмовия фестивал в Кан като член на главното жури на състезанието.

6. Никол Ричи

В началото на 2000- години осиновената щерка на музиканта Лионел Ричи се прочу със скандалния си обществен живот и присъединяване си в риалити шоуто “Прост живот ” с приятелката си Парис Хилтън. Оттогава Ричи основава фешън марка, разгласява 2 фантастични романа и взе участие в телевизионни сериали.

7. Ейми Лий –

Вокалистката на Evanescence Ейми Лий направи красиви-песните “Bring Me to Life ” и “My Immortal ”. Готическият й грим и викторианското облекло са копирани от девойки по целия свят. Днес актрисата отглежда сина си Джак и продължава да пее. Да, групата съществува и обикаля много сполучливо – чакаме петия студиен албум на Evanescence, озаглавен „ Горчива истина “.

8. Декстър Холанд – Потомството

Водещият на The Offspring Dexter е надарен освен в музиката, само че и в науката: преди 3 години е почетен с докторска степен по молекулярна биология. А неговата пънк рок група към момента събира игрища с аудитория.

9. Парис Хилтън

В средата на 2000-та годита  тя беше на всички места: песните й се пускаха по радиото по разнообразни реалити излъчвания. С течение на времето славата на Парис избледня, само че тя настойчиво преследваше музикалната си  кариера, тя пусна парфюмна линия и стана сполучлив диджей. Изглежда, че чакаме нов кръг от известността на Париж: в мрежата се появи документалният филм „ Това е Париж “ и  се оказа в действителност покъртителен.

Зрителите ще научат за това по какъв начин Парис е била отвлечена като дете, по какъв начин като младеж се е озовала на извънредно място, където младежите са се  опитали да избягат, по какъв начин обичаният й човек я е предал и за какво се страхувал да има деца и други неща.

10. Джесика Симпсън

Певица, актриса, телевизионна водеща и дизайнер беше това е дамата за която се говереше непрекъснато само че внезапно тя изчезна от общноста. Тя посвети времето си на фамилията: тя и брачният партньор й Ерик имат 3 деца – дъщери Максуел и Бърди и наследник Ейс.

11. Ашли Симпсън

По-малката сестра на Джесика Симпсън, чиято музикална кариера стартира в средата на 2004 година с дебютния й албум Autobiography и риалити шоу за живота си ,но не толкоз деен, колкото персоналният й живот: в началото Ашри Симпсън беше омъжена за басиста Пийт Венц, двойката има наследник, Бронкс.

А преди 6 години тя се омъжи за артиста и музикант Евън Рос и роди щерка Джагър Сноу. Двойката чака попълнение в фамилията си и през тази година.

12. Били Пайпър

В Русия Били Пайпър  е известна с ролята си на Роуз Тайлър в телевизионния сериал Доктор Кой. О, каква двойка бяха те! И по целия свят Пайпър е известна като поп принцесата на Англия през 2000-те. Днес Били Пайпър се отхвърли от музиката, взе участие в телевизионни излъчвания и късометражни филми.

Играе сполучливо в театъра, само че  пиесата й „ Йерма “ е оповестена за „ най-хубавата и става единствената актриса, получила 6 от 6 вероятни награди за най-хубава актриса в едно зрелище.

13. Натали Имбрулия

Натали взе участие във филми и телевизионни излъчвания, играе в театъра, най-важното е, че към момента сцена. Плановете на Натали бяха да издаде албум с нови песни  тази година, само че датата на излизане беше изместена за  2021 година.

14. Нели Фуртадо

Канадската певица, чиито  сингли са продадени в над 40 милиона копия по целия свят, тя реши да се снима  романтичната комедия A Date with Lady Luck. А също по този начин се занимава с щедрост и това, което обича – музиката.

15. Кармен Електра

Американският модел и актриса наподобява е намерил източник на безконечна младост. В противоположен случай е просто невероятно да се изясни за какво външният й тип не се е трансформирал от десетилетия. Зрелищната хубавица взе участие в тв  сериали и се занимава с благотворителна активност.

16. Джейсън Пристли

Актьорът, който стана прочут с ролята си на Брандън Уолш в телевизионния сериал Бевърли Хилс. След довеждане докрай на плана той  се интересува от постановка и режисира редица епизоди за известни американски телевизионни излъчвания.

17. Памела Андерсън

Памела Андерсен взе участие във филми и тв сериали и интензивно пази околната среда: тя разпространява вегетарианството, пази правата на животните и е деятел на доста благотворителни акции. Личният живот на звездата също е в разгара си: през януари тази година Памела Ансерсен подвигна  тайна женитба с продуцента Джон Питърс.

18. Райън Филип

Подозираме, че Райън е намерил същия източник на младост като Кармен Електра. В последна сметка разликата сред фотографията отляво и отдясно е 21 години.

Чаровният артист в ролята на  Себастиан във кино лентата “Жестоки планове ” и някогашен брачен партньор на Рийз Уидърспун на ненапълно работно време, в този момент се появява в телевизионни сериали, а също по този начин  отглежда  дъщеря Ава Елизабет и сина Дийкън Рийз от Рийз и щерка Кей от втората му брачна половинка Алексис Кнап, с която също се раздели.

19. Хилари Дъф

Хилари стана звезда на генерации напред  благодарение на основната си роля в телевизионния сериал на Дисни шанел  Lizzie Maguire.  Израствайки,Хилъри Дъф продължава да прави музика, взе участие в самостоятелни филми, стартира 2 линии за облекла, пуска собствен личен парфюм, написа книги и взе участие интензивно в благотворителна активност.

Тя взе участие в филмите  Муха в мехлема  „ Призраците на Шарън Тейт “, в който тя беше изпълнителен продуцент и изигра основната роля. Филмът  не се харесва освен от критиците, само че и от публиката: на IMDb рейтингът на кино лентата беше единствено 2,8 / 10.

Признайте си, кой беше вашият кумир през 2000-та година?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР