Лицата на Прогнозата за времето на Нова тв се превърнаха

...
Лицата на Прогнозата за времето на Нова тв се превърнаха
Коментари Харесай

Синоптичката Лора Георгиева търси дом на изоставени бебета

Лицата на Прогнозата за времето на Нова тв се трансфораха в посланици на положителното като стартираха самодейността " Време за вяра ", посредством която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги другари. Идеята за самодейността се заражда преди две години и с помощта на партньорството с организацията " Animal Rescue ", фондацията " Четири лапи ", неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско дружество " Екоравновесие ", тя към този момент е реалност.

" Ако желаете да си имате правилен приятел в студените зимни вечери, Бренди е подготвена да бъде постоянно до вас. Освен нея ви чакат и Бакарди, Бейлис, Бърбън. Всички тези четири четиримесечни сладурчета са изоставени от белгийски жител. От там идва името на кучилото - " Кучило на Белгийците ". Нямат шанса да се снабдят с приемен дом и от два месеца живеят в клиниката. За благополучие, успяхме да ги опазим от заболявания и към този момент са изцяло имунизирани и подготвени да си отидат вкъщи. Бренди и братята й са привикнали с всевъзможни хора, всевъзможни кучета и биха се приспособили бързо, към хора, които ще им предложат дом и обич. Биха били чудни и гальовни домашни любимци ", споделя за кученцата водещата.
свързани новини129933на 05.06.2021
" В никакъв случай не желая кучетата да се одобряват като коледен подарък. Важно е да се знае, че това е огромна отговорност! ", разяснява Лора Георгиева.

Ако желаете този мъник да стане част от вашето семейство може да пишете на пощата на организацията: [email protected]. Също по този начин може да посетите фейсбук страницата " Animal Rescue Sofia " или уеб страницата: www.arsofia.com/bg или да посетите приюта намиращ се напълно покрай София на адрес: ул. Хан Богров 20.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР