ЛИТЪЛ РОК, Арканзас — Губернаторът на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс,

...
ЛИТЪЛ РОК, Арканзас — Губернаторът на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс,
Коментари Харесай

Сара Хъкаби Сандърс най-накрая решава дали ще подкрепи стария шеф Тръмп

ЛИТЪЛ РОК, Арканзас — Губернаторът на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс, която е служила като прессекретар на някогашния президент Доналд Тръмп, в понеделник поддържа кандидатурата му за републиканците номинация за президент.

Сандърс, която встъпи в служба през януари като губернатор на Арканзас след акция, в която популяризира поддръжката си от някогашния президент, възнамерява да се причисли към Тръмп на протест във Флорида в сряда, сподели Тръмп в изказване.

„ Вече не е въпрос сред дясно и ляво. Това е обикновено против полуда, а президентът Байдън и левицата удвояват лудостта “, сподели Сандърс в изказване. „ Дойде време да се върнем към естествените политики от ерата на Тръмп, която сътвори по-безопасна, по-силна и по-просперираща Америка и по тази причина съм горделив да поддържа Доналд Тръмп за президент. “

NBC първо заяви поддръжката на Сандърс за някогашния президент. Двамата ще се появят дружно във Флорида в сряда, същия ден, когато противниците на Тръмп за номинацията ще се изправят в третия президентски спор на Републиканската партия.

„ Постигнахме огромен триумф в Белия дом и е чест да имаме Подкрепата на Сара “, сподели Тръмп. „ Очаквам с неспокойствие да я поканя на огромния протест в Хиалея тази сряда. “

Въпреки че беше един от най-близките помощници на Тръмп и най-яростните бранители по време на престоя му в Белия дом, Сандърс избягваше да поддържа него или някой различен в пренаселената републиканска президентска конкуренция през последните няколко месеца.

Полето на Републиканската партия включва предшественика на Сандърс, някогашния губернатор Аса Хътчинсън, който беше един от дребното републикански претенденти, подготвени непосредствено да се изправят против Тръмп. < /p>

Той прикани някогашния президент да се отдръпна от конкуренцията, откакто Тръмп беше упрекнат през март от огромно жури в Ню Йорк. Не се очакваше Сандърс да поддържа кандидатурата на Хътчинсън за номинацията на Републиканската партия.

Тръмп обществено насърчи Сандърс да се кандидатира за губернатор, когато тя напусна Белия дом през 2019 година, с цел да се върне в Арканзас.

Както претендент и откакто встъпи в служба, Сандърс одобри доста от неговите цели, в това число сериозната расова доктрина и медиите.

Сандърс през февруари показа републиканското опровергаване на речта на президента Джо Байдън за положението на Съюза, като се насочи мощно към културата военни въпроси и обвинявайки Байдън, че преследва „ събудени мечти “.

Сандърс подписа няколко ограничения, приветствани от консерваторите в щата, в това число промяна на образованието, която сътвори нова стратегия за ваучери за учебно заведение. Но Сандърс също се сблъска с въпроси през последните няколко седмици по отношение на катедра за 19 000 $, закупена за нейния офис, което провокира одит и твърди, че нейният офис нелегално е трансформирал обществените регистри.

Свързано...

Сара Хъкаби Сандърс не разрешава „ събудени “ думи в културната война. Безпомощност

Сара Хъкаби Сандърс в политическа стихия над $19 000 Lectern

Гледайте Fox News, пробвайки се – и не успявайки – да накара Сара Хъкаби Сандърс да поддържа Тръмп

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР