Листата с кандидати за общински съветници е съставена от добре

...
Листата с кандидати за общински съветници е съставена от добре
Коментари Харесай

ГЕРБ-Поморие откриха предизборната си кампания

Листата с претенденти за общински съветници е формирана от добре познати лица, всеки от тях потвърдил се в своята сфера и с готовност да работят за Поморие

С водосвет за здраве и благоденствие в храм “Свето Рождество Богородично ” през днешния ден, 7 октомври, бе даден старт на предизборната акция на ГЕРБ в община Поморие. Кандидатът за кмет Иван Алексиев, дружно с претендентите за общински съветници, както и членове и симпатизанти на партията, дружно и алегорично образуваха  седмица, с който номер ГЕРБ се явява на идните локални избори на 29 октомври.

Листата с претенденти за общински съветници е формирана от добре познати лица, всеки от тях потвърдил се в своята сфера и с готовност да работят за Поморие.

„ Bлизаме в тази конкуренция с убеденост и самочувствие. Развитието на града и общината е най-много в непрестанно надграждане на към този момент постигнатото и  в „ хващане ” духа на младите, инициативни, можещи и знаещи хора. Това се реализира с опит, екипност, предпочитание, само че и с голяма отговорност, с която се явяваме пред нашите гласоподаватели. ”, сподели Иван Алексиев

С Програмата за ръководство на Община Поморие за мандат 2023-2027 година на претендента за кмет Иван Алексиев и Политическа партия ГЕРБ Поморие можете да запознаете, както и на място в отворения избирателен щаб на ГЕРБ на ул. „ Княз Борис I ” 86, гр. Поморие.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР