Листата с кандидат-депутатите на ДПС в Благоевградско е много силна,

...
Листата с кандидат-депутатите на ДПС в Благоевградско е много силна,
Коментари Харесай

Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна

Листата с кандидат-депутатите на Движение за права и свободи в Благоевградско е доста мощна, тъй като е открит баланс сред опитните политици и младите и стимулирани партийни деятели. Това съобщи кметът на Белица Радослав Ревански пред Топпреса.

„ За всички гласоподаватели на партията е чест и сме признателни, че господин Делян Пеевски, който е прочут със своята щедрост, още веднъж е лидер на листата в Пиринския край. На второ място е един от най-хубавите парламентаристи Йордан Цонев, а на трето място е някогашният депутат от Сатовча – Елхан Кълков, който също натрупа доста опит в Народното събрание.
-->
Сред кандидат-депутатите има млади и сполучливи мениджъри, хора със забележителна професионална кариера. Всички те са гаранти, че Движение за права и свободи е въплъщение на заедност, сигурност и непоклатимост ”, сподели още Радослав Ревански.

Той има вяра, че партията ще реализира мощен и впечатляващ резултат на предварителните парламентарни избори на 2 април и в страната, и в Благоевградска област.

Кметът на Белица увери, че Движение за права и свободи ще води положителна акция с ясни послания към хората и с една цел – да се преодолеят насъбраните проблеми и взетите решения да са в интерес на жителите.

„ Надявам се и другите партии да проявят разсъдък, тъй като е ясно, че няма по какъв начин единствено една партия или коалиция да ръководи страната. Важно е да се сформира постоянно държавно управление, с цел да има предвидимост, неизменност и не на последно място – да се носи отговорност за управническите решения ”, добави Радослав Ревански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР