Лишеният от свобода руски опозиционен политик Алексей Навални заяви днес,

...
Лишеният от свобода руски опозиционен политик Алексей Навални заяви днес,
Коментари Харесай

Вадят душата на навални. Направил голямо провинение


Лишеният от независимост съветски опозиционен политик Алексей Навални съобщи през днешния ден, че затворническите управляващи са го трансферирали в карцер за повторно този месец. Навални излежава присъда, която съгласно него е по подправени обвинявания, съобщи Ройтерс.

Най-яростният критик в Русия на президента Владимир Путин излежава  11 и половина години зад решетките, откакто беше приет за отговорен по обвинявания в нарушавания на наредбите на условна присъда, в машинация и пренебрежение на съда. Опозиционният политик твърди, че всички обвинявания против него са изфабрикувани като предлог да бъде потиснато инакомислието и да бъдат осуетени неговите политически упоритости.

В обява на профилите си в " Туитър " и " Инстаграм ", всеки от които има милиони почитатели, Навални написа посредством своите юристи, че е бил изпратен в карцер за пет дни, поради това, че за малко се движел без да държи ръцете си зад тила, което е в нарушаване на разпоредбите на пандиза. " Ако нещата не престават по този начин, това ще стане непрекъснатото ми местожителство ", написа 46-годишният опозиционер и назова карцера " пъклен килер ".

Той добави: " Нареждането явно е пристигнало от Москва. Дори по стандартите на съветски затвор да изпратиш някого в карцер, единствено тъй като 3 секунди не е държал ръцете си зад тила, е прекомерно доста ". Федералната работа, отговаряща за пандизите в Русия, към момента не е коментирала тази информация.

Навални, който през юни беше трансфериран в затворническа колония с по-строг режим източно от Москва, на 15 август сподели, че е бил хвърлен в карцер, тъй като не е закопчал най-горното копче на затворническата си униформа, за която той твърди, че му е дребна. Миналата година Навални непринудено се завърна в Русия от Германия, където беше лекуван след, съгласно данни от западни лаборатории, съвсем съдбовен опит да бъде токсичен с нервнопаралитично вещество от руско време в Сибир. Русия отхвърля да се е опитвала да го убие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР