Лишаване от свобода от 20 до 30 години, доживотен затвор

...
Лишаване от свобода от 20 до 30 години, доживотен затвор
Коментари Харесай

Доживотен затвор грози рома, намушкал с нож полицай в Казанлък

" Лишаване от независимост " от 20 до 30 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна е наказването, планувано в закона, което може да получи 20-годишният юноша, който атакува и намушка с нож служител на реда в Казанлък. Това съобщи на брифинг заместник-окръжният прокурор на Стара Загора Гриша Мавров.

Служителят на Министерство на вътрешните работи бе ранен през вчерашния ден следобед, когато дружно със собствен сътрудник отишъл в ромския квартал в местността " Казмера, с цел да връчат призовка. Те обаче не разкрили търсения мъж, само че тръгвайки си били заобиколени от локалните. В този миг един от жителите на квартала взема решение, че униформените търсят него. Мъжът вади два ножа и хуква към служителите на реда, като намушква в тил единия. Служителят на реда е превозен в Университетската болница в Стара Загора и е настанен в реанимацията.

Нападателят - 20-годишен с букви С.М., е арестуван и притеглен към наказателна отговорност за това, че е направил опит съзнателно да умъртви проверяващ служител на реда, като опитът е останал незавършен по независещи от причинителя аргументи.

До момента в качеството си на очевидци по случая са разпитани 8 души, всички са очевидци на закононарушението. Назначени са експертизи във връзка с биологичния материал върху ножа, конфискуван от мястото на престъплението. Предстои условие на съдебномедицинска документи за положението на потърпевшия служител на реда. Когато положението му разреши, ще бъде назначена и съдебномедицинска експертиза.

Нападателят е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Младежът е престъпно проявен, само че не е осъждан. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР