Лиса Мари Пресли е в болница след пълен сърдечен арест,

...
Лиса Мари Пресли е в болница след пълен сърдечен арест,
Коментари Харесай

Кошмар! Какво се случи на дъщерята на Елвис Пресли

Лиса Мари Пресли е в болница след " цялостен сърдечен арест ", настояват източници на TMZ. Дъщерята на Краля на рока Елвис Пресли е била откарана по неотложност в лечебно заведение, откакто екип на незабавна здравна помощ се е отзовал на повикване в дома й.

Източниците на изданието прибавят, че още на място й е обичай епинефрин и й е изработен сърдечен масаж, с цел да й оказват помощ да си възвърне пулса.
-->
Към момента не е ясно какво е положението й, само че знаем, че е на лекуване в болница, написа светското издание. Малко по-късно то добави, че майка й Присила е пристигнала в лечебното заведение, с цел да бъде до нея.

Лиса Мари - щерка на Елвис и Присила Пресли, се появи последно на премиите " Златен глобус " във вторник вечер в Бевърли Хилс. Тя и майка й участваха на събитието, с цел да видят по какъв начин Остин Бътлър печели глобус за ролята си на краля на рокендрола във кино лентата " Елвис ".

54-годишната певица и текстописец има 3 живи деца, девойки. Четвъртото - синът й Бенджамин Сторм Пресли Кио, се самоуби на 27 години през юли 2020-а в Калабас, Калифорния. 

Лиса Мари се е омъжвала 4 пъти. Сред сърузите й бяха Майкъл Джаксън и Никълъс Кейдж, само че няма деца от тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР