Липсата на реален дебат в предизборната кампания постави българският избирател

...
Липсата на реален дебат в предизборната кампания постави българският избирател
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Без БСП трудно ще се случи стабилно правителство

Липсата на действителен спор в предизборната акция сложи българският гласоподавател в ситуция да не може да направи своя избор, защото няма информация защо и по какъв начин да гласоподава. Това съгласно Българска социалистическа партия е довело до ниска изборна интензивност, разяснява Георги Свиленски в студиото на.

" Резултатът няма по какъв начин да ни задоволява, при тази ниска изборна интензивност всички политически партии губят много гласове. Ние направихме необятна лява коалиция, ние не чакахме математически общ брой, търсихме психически резултат. На нас ни следва да надградим лявата коалиция. Излизаме пред гласоподавателите с чисто лице. До септември би трябвало да има съвещание на конгреса, където ще създадем разбор. Ние знаем по какъв начин да носим политически разбор, оставете ни да я носим. Българска социалистическа партия е огромна партия като хрумвания. Няма по какъв начин, когато си изгубил изборите, да кажеш, че управлението няма отговорности към тези избори. Изводът от това е, че имаме едно обединяване в ляво, което не предстои на подозрение и остава да надграждаме на тази основа ", съобщи Георги Свиленски.

По думите му, без Българска социалистическа партия мъчно ще се случи устойчиво държавно управление. Тепърва ще се прави разбор на резултатите, които не са адоволителни. Той удостовери, че партията е подготвена да поддържа съответни политики на новото държавно управление, въпреки и не безусловно.

Гледайте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР