Липсата на подкрепа и желанието за промяна в Закона за

...
Липсата на подкрепа и желанието за промяна в Закона за
Коментари Харесай

Обиденото вице на Наско: Не съм хвърлил оставка заради клипчето

Липсата на поддръжка и желанието за смяна в Закона за културното завещание са претекстовете за оставката на зам.-министъра на културата арх. Бойко Кадинов. Това разгласи самият той пред Българска национална телевизия, като изясни, че е подал оставка преди видеото на министъра на културата Атанас Атанасов.

Днес стана ясно, че Кадинов е бил освободен от поста зам.-министър на културата по негово искане.

" Оставката ми беше подадена още предходната седмица на 7 април – четвъртък. И в случай че датираме във времето и пространството, тя е преди събитията, които бяха споделени под формата на селфи в общественото пространство и бяха маркирани със забележителен интерес ", съобщи той.

В петък вечерта министърът на културата Атанас Атанасов разгласява видео на персоналния си профил, което провокира голям брой рецензии, откровени насмешки, само че и политически реакции, в това число на някогашния министър председател Бойко Борисов, който изимитира Атанасов по време на брифинг на ГЕРБ.

" Целта беше аз да направя един тест, да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста значими неща. Направих един тест и се обърнах непосредствено към хората по моя си метод и за положително или за неприятно той проработи ", сподели от своя страна министърът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР