Липсата на нови попълнения е спряла трансфера на Иван Горанов

...
Липсата на нови попълнения е спряла трансфера на Иван Горанов
Коментари Харесай

Трансферната суша в Левски е спряла продажбата на Иван Горанов

Липсата на нови попълнения е спряла прехвърлянето на Иван Горанов в унгарския тим Ференцварош. В момента едвам 12 футболисти са разполагаем на новия треньор Петър Хубчев.
 Лагерът на Левски в Добринище завърши
Точно по тази причина и от " Герена " не са склонни да се разделят с никого, написа " Тема спорт ". През лятото сините освободиха двама крайни бранители – Луи Нганиони и Милош Цветкович.

Сега имат единствено двама в редиците си – Иван Горанов и Живко Миланов, които на този стадий са без конкуренция. На „ Герена “ се върна Ивайло Найденов, който напролет бе преотстъпен на Арда. Той също може да бъде преквалифициран на този пост, макар че при кърджалийци повече бе употребен като халф.

В момента приоритет пред управлението на Левски са входящи, а не изходящи прехвърляния. До момента сините не са подписали с нито един нов, а към този момент се разделиха с 14 футболисти, а към тях можем прибавим и Алекс Боримиров, чийто договор изтече.

От " Герена " желаят да привлекат играчи във всички линии. Те демонстрират интерес към италианския вратар на Университатя Крайова Мирко Пилиачели, бранителя на Ботев Пловдив Кристиан Димитров, както и към Асен Чандъров и Здравко Димитров от изпадналия във Втора лига Септември.

Левски чака и централен нападател. Очаква се оживление към привличането на нови играчи да има при започване на идната седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР