Липсата на лиценз на катастрофиралия автобус няма отношение към случилата

...
Липсата на лиценз на катастрофиралия автобус няма отношение към случилата
Коментари Харесай

Бойко Найденов: Липсата на лиценз на катастрофиралия автобус няма отношение към трагедията на „Струма“

Липсата на лиценз на авариралия рейс няма отношение към случилата се на „ Струма “ покруса, при която починаха 45 души.

Това сподели някогашният шеф на Националната следствена работа Бойко Найденов за злополуката на „ Струма “, лишила 45 живота.

„ Тепърва предстоят назначение на експертизи, с цел да се обясни оптимално какво се е случило, ще се разпитват претърпелите злополуката, ще се прави разбор “, добави той.

Според него преди всичко може да е човешкият фактор, като добави, че той евентуално е комбиниран с неприятната инфраструктура.

Той разясни, че ще се парва разбор и на това дали транспортното средство няма механически проблем, като развалена кормилна уредба, проблем със спирачките.

Найденов съобщи, че при определяне и аргументите за гибелта на лидера може да се трансформират и версиите, тъй като той може да е умрял от заболяване преди да катастрофира.

Той разяснява и неналичието на лиценз на транспортното средство, като разясни, че това няма отношение към повода за нещастието.

Лиценз няма отношение към сигурността на транспортното средство, добави той.

Според Найденов в случай че е имало спомагателен контейнер с гориво това не е нарушаване, само че би трябвало да се ревизира дали е бил обвързван със системите за сигурност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР