Липсата на ключови играчи заради контузии е повлияла негативно на

...
Липсата на ключови играчи заради контузии е повлияла негативно на
Коментари Харесай

Тен Хаг: Магуайър е лидер и много важна фигура за нас

Липсата на основни играчи поради травми е повлияла отрицателно на Манчестър Юнайтед. Това мнение изрази мениджърът Ерик загар Хаг, който няма да може да разчита на шестима бранители за идното този уикенд посещение на Борнемут.

Към листата с травмираните се причислиха централните бранители Рафаел Варан и Джони Евънс. В лазарета са и трайно контузените Лисандро Мартинес, Виктор Линдельоф, Люк Шоу и Тайрел Маласия, който няма изиграна нито една минута този сезон.
 Рууни: Рашфорд не ми наподобява благополучен в Манчестър Юнайтед
Рууни: Рашфорд не ми наподобява благополучен в Манчестър Юнайтед

Ето за какво

Заради травмите, налагащи непрекъснато превръщане на състава, Манчестър Юнайтед е на шесто място с 49 точки, като изостава с 11 точки от четвъртия Тотнъм.

" Трудно е. Всеки, който има даже дребни знания за футбола, знае какво въздействие имат травмите върху резултатите. Четворката в отбрана е основата за постигането на положителни резултати. Ние не можем да разчитаме на това, само че би трябвало да печелим.

Трябва да поемем отговорност, само че няма по какъв начин да избягаме от отрицателното въздействие, което имат контузиите ", изясни Тен Хаг на конференцията преди мача.

Нидерландецът похвали досегашния капитан на отбора Хари Магуайър, който е един от малко налични в отбрана. През лятото той бе пред трансфер в Уест Хям, само че договорката пропадна.

" Ние постоянно сме били удовлетворени от Хари, само че той желае да играе постоянно. Той е водач, доста добър бранител и се усеща удобно с топка в крайници.

С тези си качества и при проблемите, които имаме, той е още по-важна фигура за нас. Щастливи сме, че той е тук и с него можем да реализираме задачите, които сме си сложили ", добави Тен Хаг.

Специалистът разкри, че нападателят Маркъс Рашфорд и халфът Скот МакТоминей са под въпрос за гостуването на Борнемут.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР