Лионел Меси вкара единственото попадение, а Пари Сен Жермен спечели

...
Лионел Меси вкара единственото попадение, а Пари Сен Жермен спечели
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен спечели рекордна 11-а титла във френското футболно първенство

Лионел Меси вкара единственото попадение, а Пари Сен Жермен завоюва рекордна 11-а купа в Лига 1, завършвайки 1:1 като посетител на Страсбург в среща от предпоследния 37-и кръг на френското футболно състезание.

Така парижани имат 85 точки на върха в класирането, на четири преди втория Ланс, който си обезпечи второ място и място в Шампионската лига през идващия сезон, първо за отбора от 21 години, след победа с 3:0 победа над Аячо, предава Българска телеграфна агенция.

Меси, който се чака да напусне ПСЖ, откакто договорът му изтече в края на сезона, беше прецизен в 59-ата минута след асистенция на Килиан Мбапе. Това е негов 16-и гол за сезона.

Меси и Мбапе размениха функциите си и бяха покрай втори гол, когато аржентинецът центрира за французина, който не съумя да осъществя от близка отдалеченост.

Резервата в Страсбург и някогашен състезател на първенците Кевин Гамейро изравни в 79-ата минута, само че точката беше задоволителна за парижани да защитят купата си кръг преди края на сезона в Лига 1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР