Лионел Меси вижда прилики между отбора на Аржентина в момента

...
Лионел Меси вижда прилики между отбора на Аржентина в момента
Коментари Харесай

Меси: Този отбор на Арженина прилича на онзи, който стигна до финала през 2014-а

Лионел Меси вижда прилики сред тима на Аржентина сега и този, който игра на финала на Световното състезание по футбол през 2014 година. Аржентина ще се насочи към Катар този месец, с цел да се опита да вдигне трофея за първи път от 1986 година насам.

Бившата звезда на Барселона Меси, който в този момент играе за Пари Сен Жермен, сподели, че това евентуално ще бъде последното му Световно състезание. Той към момента не е спечелил тази купа, макар че оказа помощ на отбора да победи в Копа Америка през 2021-ва, завършвайки като голмайстор в шампионата с четири попадения. Меси завоюва Златната топка през 2014 година, откакто изведе Аржентина до финала, където Германия завоюва с 1:0 след гол на Марио Гьотце в продълженията.

Говорейки преди Мондиал 2022 Меси допусна, че този тим на Аржентина има качеството да стигне толкоз надалеч, колкото този от 2014-а. " На Световното състезание през 2014 година се представихме доста добре. Беше незабравимо прекарване. Наслаждавах се доста и ми стана ясно повече от всеки път, че главното и най-важно е да бъдем мощен и обединен тим. Това в последна сметка води до най-важната цел. Днес чувствам доста прилики сред сегашния отбор и този от 2014-а ", сподели Меси в изявление за вестник " Оле ".

Аржентина е апетитен за любимец за трофея на Мондиал 2022 дружно с Бразилия. Играчите на Лионел Скалони не са губили след провалянето с 0:2 от Бразилия на финала на Копа Америка през 2019-а и са в серия от 35 мача без загуба. Те стартират акцията си на Световното състезание против Саудитска Арабия на 22 ноември, преди да се изправят против Мексико и Полша в другите си дуели от група " С ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР