Лионел Меси няма да остане в Барселона, ако Жоан Лапорта

...
Лионел Меси няма да остане в Барселона, ако Жоан Лапорта
Коментари Харесай

Лапорта: Ако аз не спечеля президентските избори в Барса, Меси няма да остане!

Лионел Меси няма да остане в Барселона, в случай че Жоан Лапорта не завоюва президентските избори в Барселона. Такова изказване изрече някогашният президент, който е и един от любимците за вота в неделя, по време на днешния дебат с другите двама претенденти - Виктор Фонт и Тони Фрейша. Лапорта упрекна първия, че не е пореден и употребява само името на легендата Чави Ернандес в своята акция, до момента в който вторият претендент попадна под неговия огън точно поради Меси.

" Аз съм в прелестни връзки с Меси и предлагането, което ще насочва към него, ще бъде оценено. То ще бъде съобразено със сегашната обстановка. Не можем да се конкурираме с други клубове, само че той не е воден от парите. Сигурен съм, че Меси няма да остане в Барселона, в случай че завоюва някой от другите претенденти. Той не беше удовлетворен от мненията на господин Фрейша за него и за това, че тази тематика не е от значително значение.

Г-н Фонт приказва непрестанно за Чави. По-добре да изясниш спортната конструкция, на която смяташ да разчиташ, в сравнение с непрестанно да споменаваш имена. Всички те - Чави, Жроди Кройф и Бенайгес към този момент опровергаха думите ти. Няма нищо, сбъркал си ", съобщи Лапорта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР