Лионел Меси, Марк-Андре тер Стеген и Френки де Йонг са

...
Лионел Меси, Марк-Андре тер Стеген и Френки де Йонг са
Коментари Харесай

Големи промени в състава на Барселона

Лионел Меси, Марк-Андре тер Стеген и Френки де Йонг са единствените трима играчи на Барселона, чието бъдеще е несъмнено. Това твърди ESPN, базирайки се на свои източници, които настояват, че доста от изпълнителите ще бъдат изменени както поради рецесията, по този начин и поради желанието макар нея въпреки всичко още веднъж да може да бъде доведено огромно име на " Камп Ноу ".

Според информацията в клуба сигурно желаят да привлекат нападател, десен бек, централен бранител, който да бъде дълготраен заместител на Жерард Пике, и един физически здрав полузащитник. Доста играчи ще бъдат продадени или употребявани като разменна момента за реализирането на тези цели.

Големият въпрос е Неймар или Лаутаро Мартинес? Според някои към момента съществува опция да бъдат привлечени и двамата. Играчи като Филипе Коутиньо, Иван Ракитич, Самюел Юмтити, Жан-Клер Тодибо, Усман Дембеле, Артуро Видал, Карлес Аленя и Рафиня ще бъдат употребявани за реализирането на тези цели. Антоан Гризман също е вкарван в тази група, макар че дойде на " Камп Ноу " едвам преди година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР