Лионел Меси, който срещу Чили получи втори червен картон в

...
Лионел Меси, който срещу Чили получи втори червен картон в
Коментари Харесай

Лео Меси: Корупцията и съдиите пречат на Копа Америка, купата е резервирана за Бразилия

Лионел Меси, който против Чили получи втори червен картон в кариерата си, приказва дълго в микс зоната, като насочи тежки обвинявания за корупция във футбола в Южна Америка. " Ла Пулга " стигна и по-далеч, откакто отхвърли да получи бронзовия си орден от Копа Америка в символ на митинг.

" Ситуацията с Медел не беше за червени картони, жълти щяха да са задоволителни. Може би думите ми след мача с Бразилия повлияха, може би това е било подредено от горната страна. Важното е, че тимът приключи добре шампионата. Няма да си взема медала, тъй като не желая да ставам част от корупцията, от която страдахме в този шампионат. Няма потребност да поддържам тази липса на почитание към нас. Можехме да продължим до финала, само че ни стопираха. Корупцията и съдиите пречат и на почитателите да се насладят на футбола ".

" Горд съм с тима, дадохме всичко. Показахме, че сме персони. Не е елементарно да започнеш със загуба и еднакъв (б.р. от Колумбия и против Парагвай). Това ни сплоти и завършихме положително. Постоянно добавяхме и последните ни два мача бяха най-хубавите. Купата е авансово непокътната за Бразилия. Надявам се реферите и ВАР да разрешат на Перу да играе, само че не ми се има вяра ", сподели Меси.
 Аржентина трета на Копа Америка, Меси с червен картон
Аржентина трета на Копа Америка, Меси с червен картон

Лионел Меси с червен картон в 37-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР