Лионел Меси е най-добрият футболист за 2022 г. Той бе

...
Лионел Меси е най-добрият футболист за 2022 г. Той бе
Коментари Харесай

Очаквано: Лионел Меси е най-добрият футболист в света!

Лионел Меси е най-хубавият футболист за 2022 година Той бе отличен с премията по време на премиите FIFA The Best. Наградата му бе връчена персонално от президента на ФИФА - Джани Инфантино.

“Невероятно е! Естествено е, че за мен е наслаждение да бъда тук. Да печеля тази премия значи доста. Няма по какъв начин да не благодаря на съотборниците си, на Скалони. Естествено, без тях нямаше по какъв начин да съм тук. Всеки един от състезателите в Аржентина заслужават тази премия, тъй като без тях нямаше да ги печеля. Осъзнавам какъв брой малко хора могат да реализират това. Искам да благодаря на фамилията си, на хората в Аржентина, които не стопираха да имат вяра в нас. Естествено, адресирам и своята обич към всяко едно от моите деца! ”, сподели Меси откакто получи премията.

Лионел Меси съумя да завоюва с Аржентина Световното състезание в Аржентина след героичен край против Франция, приключил 3:3 в постоянното време и извоюван с дузпи от “албиселесте ”. Титлата бе първа за Аржентина от 1986 година насам.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР